dimarts, 25 de juny del 2013

L'armari de la Joi

Avui us presento el bloc d'una amiga especial: L'armari de la Joi. Fa molt de temps la Gemma tenia ganes de fer un bloc que parlés de moda i decoració, i resulta que avui a l'escola li han fet un taller de blogger. Aquesta tarda ha posat fil a l'agulla.

Ànims i benvinguda al món blogger. Per molts anys!

diumenge, 23 de juny del 2013

Figueres- Riba esquerra del Fluvià

Lloc: Figueres- Riba esquerra del Fluvià
Distància:41 km
Temps: 3 h
IBP:
Altres:
Wikiloc:
Matí de diumenge ciclant per la riba esquerra del Fluvià. És una ruta que ja hem fet alguna vegada. El camí fins a Garrigàs és per pista. A partir d'allà comencen un seguit de corriols que et porten a la vora del Fluvià. El nivell tècnic en alguns moments és difícil però val molt la pena fer-los. S'ha de dir que quasi sempre és en baixada. La tornada l'hem feta per Ermadàs i algun camp de blat a punt de segar :(

diumenge, 16 de juny del 2013

Figueres- Navata (4)

Lloc: Figueres- Navata (4)
Distància: 30 km
Temps: 2 h 20 min
IBP: 38 MTB
Altres:
Wikiloc:



Ruta clàssica entre Figueres i Navata passant per pistes i corriols que resegueixen el Manol. És una ruta de molt bon fer ideal per pedalar tranquilament. Hi ha algun corriol de baixada (km 12)amb una dificultat tècnica alta que es pot deixar de fer i seguir per pista. Des d'aquí finsl al quilòmetre 18 són nous camins que no havia penjat mai al bloc.

diumenge, 9 de juny del 2013

Figueres El Roure

Lloc: Figueres-El Roure
Distància: 30 km
Temps: 3 h
IBP: 54 MTB
Altres:
Wikiloc:


Ruta molt entretinguda la d'aquest matí. Hem decidit pujar al Monestir del Roure a Pont de Molins. De totes maneres la ruta és poc ortodoxa. Hi ha molts corriols poc freqüentats,  algunes rampes impracticables i diversió garantida. La tornada ha sigut molt més tranquila que l'inici ja que hem patit una punxada i una caiguda.