diumenge, 22 de setembre del 2013

Resum de la setmana 15-22 setembre

Aquesta vegada començo l'entrada del bloc amb un resum. Ja feia un parell de setmanes que no escrivia res, les mateixes que he tingut parada la bici. La culpa la té el córrer. Des de l'inici del bloc no he volgut escriure res que no sigui btt i només en casos concrets he publicat algun altre tema. De totes maneres des del Nadal passat tinc la costum de sortir un parell o tres de vegades a la setmana a córrer. No és res de l'altre món. El principal objectiu és mantenir el to físic aconseguit amb la bici. El fet de córrer et permet fer-ho en menys temps, per tant, per suar una miqueta de dilluns a divendres és ideal. Així és com m'he anat enganxant a aquesta dèria. I donc fe que enganxa. Quan m'ho explicava algú pensava que no podia ser. Ara si estic tres dies sense anar a córrer ja em sembla que ho trobo a faltar. I per què tot aquest rotllo? Doncs per explicar que diumenge passat me'n vaig anar a córrer la Cursa de la Mercè, per la qual cosa, vaig aparcar la bici per centrar-me en el running.

Diumenge 15 amb la Mireia ens vam aixecar molt aviat per tal de recollir el dorsal i ser al calaix de sortida a les 9,30 del matí. La veritat és que era la nostra tercera cursa. A l'abril ja vam fer els 10 km de l'Escala i a l'agost la cursa d'obstacles de Castelló d'Empúries, però la de la Mercè era especial. Córrer juntament amb 17.000 persones era tot un espectacle. La veritat és que aquest fet es va convertir en un petit problema ja que al ser la primera vegada ens va tocar sortir des de l'últim calaix. Quan vam passar per la sortida feia 17 minuts que el primers l'havien iniciat. Això va fer que haguéssim d'avançar a molta gent, les esses van ser contínues, fins i tot a l'últim quilòmetre. Tot i aixi vaig fer els 10 km en 52 minuts. L'experiència molt guapa i amb ganes de tornar a córrer pels carrers de Barcelona. Si tot a bé a la primavera farem la cursa dels Bombers! I el dia 20 d'octubre la cursa del Carrer Nou a Girona.



El dimecres vaig sortir a estirar les cames. Van sortir 6.5 km a un ritme de 5 min i poc el quilòmetre. Dijous en Carlos em tenia preparat un petit regal (Carlos: Moltes gràcies!). Em va convidar a la MasterClass d'Spinning a Torremirona. A les 19.30 començaven 90 minuts d'spinning. Segona fila, bici personalitzada amb el nostre nom i al costat pedalant Maverick Viñales. Dues classes molt ben preparades pels monitors del club i que gràcies a la pantalla ens van fer "passejar" per California, els Alps i Utah. Les cames van quedar ben tocadetes. Us deixo una foto amb el crack (Una mica borrossa. És el problema de fer la foto amb el mòbil)



Ahir tocava retrobar sensacions dalt de la bici. Havia de sortir sol i no tenia ganes de preocupar-me gaire. Solució: Cap a Empuriabrava. Ruta planera per pista i asfalt. Al final van sortir 41 km. La sorpresa va ser el temps: 2 hores justes. Mitjana: una miqueta més de 20 km/h. (Et felicito fill!).

Aquest matí finalment hem tornat a sortir amb la colla dels diumenges. Després de l'aturada estiuenca en Carlos ens ha preparat una ruta cap a Cantallops. La sortida a la Plaça del Gra, quasi quasi de matinada! Ens hem dirigit cap a Vilabertran i allà hem reventat. Seguint la Mat hem entrat a Capmany i poc després ens hem separat. Els que havíem de ser aviat a Figueres hem reculat i la resta cap a Cantallops. Ja ens ho explicaran. Nosaltres hem acabat fent 42 km en tres hores clavades. És qüestió de fer "la puesta a punto". Les rutes d'aquests dies es troben penjades al wikiloc.


dimecres, 11 de setembre del 2013

Figueres- Sant Nicolau. La Clàssica

Lloc: Figueres- Sant Nicolau. La Clàssica
Distància: 30km
Temps: 2h 15 min
IBP: 35 MTB
Altres:
Endomondo:



Ruta clàssica entre Figueres i Sant Nicolau, 100% pistes tranquiles i sense cap dificultat tècnica. La sortida l'hem feta amb en Josep M. que després de tres mesos s'ha reincorporat a la BTT. Benvingut i un plaer tornar a rodar amb tu.

dissabte, 7 de setembre del 2013

Figueres- Navata- Coquells

Lloc: Figueres- Navata- Coquells
Distància: 30 km
Temps: 2h 15 min
IBP: 65 MTB (gravat amb el mòbil)
Altres:
Endomondo:


Després de dues setmanes amb la bici aturada per diversos motius, ja tocava treure-la a passeig. Revisada, posada a punt i amb un nou pedalier, hem sortit aquest matí amb en Carlos per la zona de Navata i Coquells. És una sortida tranquila sense cap dificultat tècnica, molt rodadora amb un 99% de pistes. Val a dir que hem fet un bon ritme, sempre per sobre els 15 km/h. Quan baixàvem de Coquells ens hem trobat amb aquesta pila d'arbres talats que ens permet fer una idea de l'estat d'aquesta zona.