dimarts, 26 de març del 2013

Vilarnadal- Capmany- Estanys de la Jonquera (2)

Lloc: Vilarnadal- Capmany- Estanys de la Jonquera
Distància: 28 km
Temps: 2h 50 min
IBP: 45 MTB
Altres:
Wikiloc:



Matí de vacances i matí de BTT. Així ha estat, com aquest matí en VanBanet i un servidor ens hem enfilat a les bicis i hem voltat per la zona de Vilarnadal. Últimament ens està agradant molt aquesta zona, ja que té de tot: corriols, pistes, sauló, pedres, asfalt... Un autèntic territori "betteteru".

En VanBanet s'estrenava per la zona i li he fet de sherpa. Ahir quan preparava la ruta, vaig agafar parts de les sortides que ja hem fet amb la gent dels diumenges. De totes maneres, del quilòmetre 2,85 al 5,2 és un corriol nou, molt estret, amb alguna rampa de baixada tècnicament complicat. Confiança i gas! Una vegada al final del corriol cal travessar un camp, perquè l'amo s'ha menjat la pista. :(

El camí cap a Capmany és més que conegut. La millor part de la ruta és la que ve a continuació i puja cap a La Jonquera. És pràcticament la mateixa que la darrera entrada del blog. L'única modificació és la part que resseguia unes feixes i que acabava pel mig del bosc. L'he canviat per pistes de sauló, ja que és un lloc ideal per punxar. Un cop arribats a la Jonquera, un parell de mandarines al solet, i cap als Estanys de la Jonquera. Amb tots aquests dies de pluja estan ben plents i espectaculars.


La tornada ha estat per pista asfaltada fins a Capmany i per camins de sauló fins a Vilarnadal. En resum, una ruta que passa per una zona que cada vegada ens agrada més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada