dissabte, 19 d’octubre del 2013

Figueres-Delfià

Lloc: Figueres-Delfià
Distància: 35 km
Temps: 2h 5 min
IBP:
Altres:
Endomondo:
 

Matí de bicicleta amb una ruta per la plana de l'Empordà. La idea d'avui era descansar ja que demà amb en Carlos C. anem a córrer els 10 km de la cursa del carrer Nou de Girona, però m'he aixecat aviat i com que no sabia què fer, he decidit fer una ruta tranquila (o això jo pensava) i planera.

El camí passa per Vilabertran, Perelada i Delfià. Els famosos doquins del camí que et deixa a les basses de Delfià són divertits i alhora empipadors. A Delfià he fet un parell de fotos de les basses. Actualment es troben amb molt poca aigua, tot i així encara hi havia algun ànec. Per cert, té nassos que en un lloc com aquest hi haguessin per terra cartutxos de cacera.

El "susto" del dia ha vingut sortint de Delfià. De cop i volta dos gossos m'han començat a perseguir. Tot i fer baixada no me'ls treia de sobre quan he decidit parar i arruixar-los amb l'esprai que porto, m'han llegit el pensament i han decidit girar cua. Després de molt de temps d'anar en BTT avui ha sigut la primera vegada que quan pedalava m'esperava sentir la queixalada del "putu" gos. No ha estat res més que un ensurt. Per cert he comprovat d'on ve aquella dita de treure el cor per la boca.

A continuació m'he enfilat per les Costes de Perelada i baixant per una pista m'he dirigit a l'abocador comarcal i Vilanova de la Muga. La tornada cap a Figueres l'he feta pel camí del Manol.