divendres, 24 de febrer del 2012

Pla d'en Frígol

Lloc: Navata
Distància: 27,5 km
Temps:1h 45 min
IBP: 35 BA
Altres: Bosc de ribera sortint d'Ordis
Wikiloc:

Abans d'aquests dies de fred i tramuntana, teníem preparada una fragment de ruta per descobrir petits corriols que es troben al sud-est de Navata, a la zona que es coneix com a Pla d'en Frígol. A part d'aquesta zona, l'usuari de wikiloc gillermeche fa uns dies, va penjar una ruta que passa per corriols darrera de García de Pou, a prop d'Ordis. Doncs, aquesta tarda hem fet una sortida amb l'objectiu d'estirar les cames, enllaçant tots aquests camins (nous per nosaltres) i preparar-les per demà. Demà farem la volta Roses-Cadaqués, però aquesta vegada pels molins, el Pení, Cadaqués, Joncols i Montjoi.

La ruta d'avui no té cap secret, ni dificultat tècnica. A destacar del quilòmetre 9 al 20, ja que s'uneixen aquests nous corriols. Són camins planers ideals per rodar o iniciar-se en el món de la BTT. Només dir que algun dels camins es troben molt bruts i cal anar en compte.

Personalment m'agrada el camí que ressegueix la riera d'Alguema, mig enclotats, sense pràcticament veure el sol, i amb un bosc de ribera espectacular. A veure si el proper dia en faig fotos.

Bé no m'enrotllo més. Demà espero que sigui un gran dia, ens espera un recorregut amb un gran desnivell i uns paisatges de parc natural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada