dissabte, 26 de maig del 2012

Vilanant i Coquells. Corriols

Lloc:Vilanant i Coquells. Corriols
Distància:33 km
Temps: 3 hores
IBP: 47 BB
Altres: Ruta amb molts corriols
Wikiloc:

Després que aquest dimart patíssim una sortida frustrada, degut al fang i la pluja, aquest dissabte ens hem decidit per la zona de Vilanant i Coquells. Feia molts dies que no hi circulàvem, però l'entorn segueix sent immillorable per practicar la BTT, sobretot ara que arriba l'estiu.

Fins al quilòmetre 7 són camins molt coneguts, amb alguna petita variant, però res de destacable. Una vegada al dipòsit d'aigua ens hem enfilat per un corriol que ens ha portat a la primera gran baixada del dia. Un corriol amb rampes de més del 15 % negatius, que han fet les delícies de tothom. Una vegada travessat el Rissec i per una pista que no havíem fet mai, ens hem enfrontat amb el Purgatori. Pot ser per respecte o pot ser per ... (bé deixeu.m'ho aquí), feia quasi un any que no l'havíem pujat. I sorpresa!! no ha estat tant dur com ens esperàvem.

Del Purgatori a Mas Molar i el seu ja clàssic corriol de baixada, que ens ha permès endinsar-nos pels camins de Coquells. A dins del bosc, amb una vegetació verda i exhuberant, degut a les pluges d'aquesta primavera, i amb una humitat exagerada, hem disfrutat de bona part dels camins i senders d'aquesta zona. Per a la gent que li agraden els corriols, és una zona 5 estrelles que s'ha de fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada