dilluns, 20 d’agost del 2012

Sant Quirze de Colera

Lloc: Sant Quirze de Colera
Distància: 57 km
Temps: 4h
IBP: 41 BA
Altres: Bon esmorzar!
Wikiloc:

Aquest mes d'agost la bici la tenim una mica aturada. Ahir diumenge, vam aprofitar que la gent de Llançà anaven a esmorzar a Sant Quirze de Colera, per trobar-nos al monestir i fer-la petar una estona. Així un grup va sortir de Llançà i nosaltres de Figueres. Això fa que la volta per arribar a Sant Quirze no sigui la més curta, ni la més típica (al wikiloc tinc penjada la ruta més recta).

El recorregut s'inicia cap a Vilabertran i Cabanes, atravessant la Muga amb aigua a mitja cama. Amb els peus ben refrescats i planejant tota l'estona s'arriba a Vilarnadal, on hi ha la primera rampa destacada del dia i que ens porta fins a la carretera de Sant Climent.

Seguint per carretera travessem Mollet de Perelada, Rabós fins al trencant de Sant Quirc i Santa Julita de Rabós, ja molt a prop de Sant Quirze. Cal destacar un parell de rampes que ens han posat en fila a tots. De totes maneres la recompensa quasi ja l'oloràvem.

Una vegada esmorzats, uns cap a Llançà i els altres cap a Figueres. Aquesta vegada sí, el camí és el més típic i recte: Delfià, Peralada i Vilabertran. En total quasi 60 km i un gran àpat en molt bona companyia: tot això que en treurem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada