diumenge, 21 d’octubre del 2012

Figueres-Vilamaniscle-Mollet de Perelada

Lloc: Figueres-Vilamaniscle-Mollet de Perelada:
Temps: 3 h 15 min
IBP: 35 BB
Altres:
Wikiloc:



La ruta d'avui l'hem decidida a partir de la pluja i segons el nostre parer on hi hauria menys fang. Això del fang ho hem encertat. Ara l'aigua, les basses i els peus molls no ens ho ha tret ningú.

Amb ritme tranquil ens hem dirigit cap a Vilabertran pel camí de Sant Jaume, esquivant les piscines naturals. I de vertitat que semblava que pedalàvem a dins d'una piscina. Al quilòmetre 5 hem pedalat més de 200 metres sense saber per on circulàvem. Hem travessat la Muga sense cap problema, però no ens hem atrevit amb el Llobregat, per la qual cosa hem anat a trobar el pont de la carretera.

De Perelada fins a Delfià per  la pista clàssica, amb bones condicions, excepte el tram dels "doquins". Tots ells inundats amb una mà d'aigua. Un cop a Vilamaniscle ens hem decidit per seguir per asfalt fins a Rabós. De totes maneres, per tal d'evitar la monotonia de l'asfalt,  l'Alfred ens ha dirigit per una sèrie de camins molt guapos i que s'han de seguir explorant. Però hi havia una sorpresa amagada. Travessar una riera al quilòmetre 23 amb aigua a genoll.

Arribant a Rabós hem vist com l'Orlina baixava molt carregada. Hem seguint paral·lels al riu fins pràcticament arribar a trobar el camí que et porta a Delfíà. Això sí, ens hem tornar a mullar per tal de travessar el LLobregat. La baixada (31 km) per trobar el riu en un dia normal ja és difícil però avui amb l'aigua era molt complicada. A partir d'aquí no hi ha cap història. El temps apretava i hem tornat cap a casa.


Figueres, a les 8,00 del matí d'avui diumenge, amb clarianes a la zona Roses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada