diumenge, 31 de març del 2013

Figueres- Llers- Pont de Molins

Lloc: Figueres- Llers- Pont de Molins
Distància: 23 km
Temps: 2 h
IBP: 40 MTB
Altres: de moment no pengem el track. Quan el tinguem ben polit ho farem.

 

Escapada matinal per estirar una mica les cames, cremar els brunyols (doping empordanès) i conèixer nous camins. La primera part de la sortida és per asfalt per la carretera de Llers fins la pedrera d'Áridos Figueres. Un cop allà, hem agafat una pista que va paral·lela a la via del TGV.

A partir d'aquí, comença una pujada de quasi 3 quilòmetres, amb alguna rampa pronunciada i que et deixa al cim del Puig d'en Clos. La baixada fins l'inici del corriol de Can Pot és molt tranquila. Després de travessar Llers hem pres el primer trencant a la dreta per fer un nou corriol pel mig de cirerers i feixes cremades. Tot i que hi ha algun lloc on s'ha de baixar de la bici, és 100% recomanable ja que et deixa a la pista que porta al corriol de baixada cap a Pont de Molins.

De tornada a Figueres, hem volgut fer uns camins que van des de la via del TGV fins a Can Padrosa, però el propietari del camp l'ha sembrat i no es pot passar. Per acabar, ens hem aturat a tastar els brunyols de'n Josep (doping cassolà i empordanès). Un 10! Amb aquests dolços l'Amstrong també hagués guanyat set tours. Ah! i també hem caçat un bon manat d'espàrgols ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada