diumenge, 21 de juliol del 2013

Més de 10.000 visites. Gràcies a tots i totes!

Lloc: Figueres- Vilanant- La Garriga
Distància: 28 km
Temps: 2h 20 min
IBP:
Altres:
Wikiloc:

Aquesta setmana he fet un parell de sortides. La de dimecres va ser la Clàssica cap a Navata per tal de recuperar sensacions dalt de la bici després d'uns dies de vacances. Ahir amb en Carlos vam sortir per la zona de la Garriga i passant per camins que fa un any es van cremar. Com ha canviat el paisatge! És una llàstima. Només cal esperar que d'aquí uns anys tot plegat sigui un record.


En Carlos va voler provar-se pujant el purgatori de Vilanant. L'experìencia va ser dura però positiva. De totes maneres com que aquesta setmana ha plogut molt durant la segona part de la ruta vam trobar molt de fang. Aquest fet va fer que decidíssim escurçar la ruta i tornar cap a Figueres.


Aquests dies hem arribat a les 10000 visites al blog. Moltes gràcies a tots i totes. Per tal de celebrar-ho faré una ruta especial durant els propers dies. De moment tinc dues opcions. Una seria enllaçar bona part dels llocs visitats al llarg d'aquests mesos en una sola ruta d'aproximandament 80 km. L'altra seria fer-ne una de llarga però nova. Veurem què passa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada