diumenge, 22 de desembre del 2013

Bones Festes!

Lloc: Figueres
Distància: 15 km
Temps: 1 h 30 min

Quin gran poder de convocatòria que té un esmorzar! Aquest matí a les 8, erem 13 ciclistes disposats a pedalar una estona i anar a celebrar el Nadal amb la colla betetera dels diumenges. L'anunci de finalitzar la ruta amb un bon pa amb tomata i embotits ha motivat a més d'un. Feia molts dies que no erem tants. A algú se li ha vist el llautó ;)

Amb algún imprevist d'última hora, en forma de roda "desbutida", els 13 integrants (avui podríem dir "la serpiente multicolor")ens hem dirigit cap a les Antenes de Llers. Cadascú al seu ritme ens hem enfilat fins al cap de munt. Una vegada al cim, hem tingut el privilegi de veure sortir el sol i admirar el paisatge de la plana empordanesa.

S'ha de dir que estàvem més pendents de l'esmorzar que de pedalar. I amb aquest objectiu hem tornat cap a Figueres passant per Can Pot i la via de l'AVE. El ritme ha estat totalment "paxangueru", però avui teníem excusa. Finalment i un cop hem passat pels arcs i el castell de Sant Ferran hem arribat "a puestu". Per cert en Ricard feia anys i ha tingut un gran detall amb tots nosaltres, per molts anys! Des d'aquí només desitjar-vos a tots un Bon Nadal i que seguiu pedalant amb molt salut i alegria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada