diumenge, 16 de setembre del 2012

Figueres-Navata-Pontós-Vilamalla

Lloc:Figueres-Navata-Pontós-Vilamalla
Distància: 39,5 km
Temps: 2h 50 min
IBP: 60 BA
Altres: "ruta estil Roque" (la gent dels diumenges, ja m'entendreu)
Wikiloc:



La sortida d'avui és d'aquelles que recordes. La raó? La velocitat amb la que hem fet certs trams de la ruta (semblava que anàvem a apagar foc). La volta comença anant cap a Vilafant i passant per al mig d'un camp d'oliveres, per tal de fer un petit corriol fins a l'encreuament dels quatre camins. El següent corriol ha estat el que ens ha portat fins a Avinyonet (actualment no es troba embardissat).

A continuació ens hem dirigit cap a Taravaus i Navata. Feia temps que a dalt de la bici no treia la llengua a fora. Avui pujant a Navata ho he fet! La pujada és llarga, els desnivells no són durs, però el ritme com hem pujat,  ha estat dur.

De Navata ens hem dirigit cap a Canelles. Hem seguit una pista alternativa, amb uns forts desnivells tant de baixada com de pujada. Es troben a partir del quilòmetre 17. Val la pena! Després de recuperar forces en una figuera de Canelles, ens hem acostat a Pontós. Alerta si seguiu el track, ja que sortint del poble hem fet una volta innecessària. Volíem evitar les rampes que hi ha, però el que hem fet, és passejar-nos per dins d'un parell de camps.

Finalment, i després de travessar la N-II  (cal anar molt alerta!), hem fet una sèrie de ràpides baixades entre Ermedàs i Vilamalla. En resum, una ruta molt interessant per ciclar i sense cap dificultat tècnica, ideal per un matí de diumenge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada