diumenge, 30 de setembre del 2012

Figueres-Pontós-Garrigàs

Lloc: Figueres-Pontós-Garrigàs
Distància: 33 km
Temps: 2h 45 min
IBP:
Altres:
Wikiloc:



Després del dissabte sota la pluja que ens va impedir fer cap sortida, el diumenge tocava sortir a pedalar. La ruta és poc ortodoxa. Vam anar improvitzant sobre la marxa. El terreny ple de fang va ser una tònica general. De totes maneres, la pitjor part va ser només començar. A prop del Manol i de Santa LLogaia, les bicis i nosaltres vam quedar enfonsats en una mena de pasteta de fang espectacular.

Una vegada superada aquesta enfangada, el nostre estat era penós, i no parlem de les bicicletes! La mecànica va passar un bon examen. Passat aquest tràngul vam decidir tirar cap a Pontós pel camí de Sant Jaume. Fins aquí cap altra sorpressa desagradable pel camí.

De la torre de l'Àngel ens vam dirigir cap a Arenys d'Empordà i Garrigàs. La nostra esperança era que per aquella zona no hagués plogut tant. Però no va ser així. Els camins es trobaven impracticables i vam decidir deixar-nos de més aventures fangoses i tornar cap a casa. Això sí! amb parada obligada al rentat de cotxes de les forques. Bicletes, sabates i nosaltres mateixos ho vam agrair.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada