diumenge, 9 de setembre del 2012

Figueres- Sant Nicolau (2) i El Roure

Lloc: Creixell- Pontós- Sant Nicolau
Distància: 32 km
Temps: 3 h
IBP: 60 BA
Altres:
Wikiloc:

La ruta d'aquest diumenge és d'aquelles amb les quals te n'adones que sempre hi ha un cami nou. Bé avui n'hi havien quatre o cinc. Els pobles per on hem passat són molt familiars i en el bloc hi ha moltes rutes que hi circulen. La particularitat d'avui és amb l'ajuda d'en Carlos i en Josep hem ciclat per molts corriols i camins desconeguts per la gran majoria de la colla. Atenció! en més d'un lloc has de baixar de la bicicleta i caminar.

De Creixell fins a la carretera de Pontós en Carlos ens ha portat per uns corriols tècnicament complicats, amb pujades pronunciades i molt emboscats (en més d'un punt s'ha de posar el peu a terra i fer trekking).

Un cop a la carretera ens hem dirigit cap a Pontós, voltant el poble per camins nous amb una baixada entretinguda i evidentment la seva corresponent pujada que ens ha tornat a deixar a la carretera.

Quan et trobes en aquestes contrades, és un pecat no baixar cap a Sant Nicolau. L'últim tram nou del dia és el que surt de Pols i t'arriba a Taravaus amb una pista amb lleugera pendent negativa i que et deixa al mig del poble. En definitiva una ruta clàssica, renovada però molt trencacames.
Val a dir que ahir dissabte, vam voltar per Pont de Molins, el Roure i Biure. Ideal per passar-s'ho bé ja que té de tot (Alfred: sí o no?). Aquí teniu el track:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada