diumenge, 10 de novembre del 2013

Anem a Pontós?

Lloc: Figueres- Sant Nicolau- Navata
Distància: 34 km
 Temps: 2h 40 min
 Altres:
Endomondo:


Les previsions del temps anunciaven una forta tramuntana per aquest diumenge. Això ha fet que amb la colla decidíssim anar cap Pontós i buscar el sud de Figueres per pedalar una estona. No la volíem fer molt llarga perquè teníem ganes de veure les curses de motos. Amb tots aquests ingredients hem decidit anar cap a Pontós. De totes maneres hem anat improvisant i ens ha sortit la Clàssica de Sant Nicolau. De totes maneres avui la ruta és d'aquelles interessants, ja que hem fet diverses variants dels camins transitats normalment.

Fins al quilòmetre 9 la ruta és més que coneguda. Amb un bon ritme ens hem apropat a Ordis tot passant pel corriol del Manol a Vilafant. Un cop travessada la fàbrica de García de Pou, hem trencat cap a la Riera de l'Alguema i els seus corriols paral·lels al seu recorregut (11-12 km). Ha estat la primera vegada que l'hem fet en aquesta direcció. Un cop a Sant Nicolau ens hem enfilat cap a Canelles.

Del 13 al 16 són uns quilòmetres que no els solem recórrer normalment. Són una petita variant per anar de Canelles a Navata. Hi ha una baixada pel mig del bosc amb un parell de corbes de les que no val a badar! Un cop a tocar el Fluvià es circula per un camí amb lleugera pujada que et deixa a la pista d'Espinavessa. El recorregut cap a Navata i Figueres no té cap altre secret que els corriols dels horts de Tarabaus, són uns pocs metres molt estrets i divertits. Encara millor si es fan a la inversa ja que seran de baixada. A veure si anem agafant el ritme de la BTT que l'hem tingut una mica abandonada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada