dissabte, 2 de novembre del 2013

1r Cap de Setmana de novembre

Aquest cap de setmana hem fet dues sortides pel preu d'una, sortida dissabte i sortida diumenge. La del dissabte va ser una sortida matinal d'un parell d'horetes amb en Carlos. Tots dos necessitàvem recuperar sensacions després d'uns quants dies de no sortir a pedalar. La ruta ens va portar cap a Ordis i Sant Nicolau. Vam afrontar les dures rampes que et deixen a Canyelles amb precaució i molta paciència. Val a dir, que les vam superar  i per tant no n'hi havia per tant ;)

Una vegada a Pontós vam fer  la volta a la Torre de l'Àngel per pistes i corriols nous que van en paral.lel a la NII. Per tancar la volta vam baixar pel corriol que et deixa a Creixell. En resum, ruta clàssica feta a la inversa i amb algun camí nou. 27 km en dues hores i uns 400 metres de desnivell.

Avui diumenge la ruta ha estat una mica més llarga, uns 35 km. Hem anat cap a Navata i Cistella. Bona part dels primers quilòmetres són per pistes en molt bon estat i amb un desnivell poc destacat. Abans d'arribar a Cistella més d'un s'ha mullat els peus al creuar el Manol. De totes maneres cap problema perquè amb el vent que feia s'aixuguen de seguida :) (bé això deien).

La rampa divertida de la jornada comença sortint de Cistella fins a trobar la pista que porta a l'Illa. Ja l'hem més d'una vegada però tot i així es fa "durilla". La pista tampoc hi  ajuda gens, és farcida de pedres i rocs. A partir del km 24 hi ha un corriol molt divertit pel mig del bosc. La llàstima és que es troba molt brut i en alguns casos les branques que hi ha a terra es transformen en petits punxons que es poden clavar a la roda o les cames. A continuació ens hem perdut seguint noves pistes obertes pels que talen els boscos. Cada sortida per aquesta zona és una aventura de navegació i orientació. Què hi farem!

Us deixo els dos tracks de les sortides que en Carlos ha penjat al wikiloc. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada