diumenge, 29 de gener del 2012

Buscant el "reparo". La clàssica

Lloc: Figueres-Navata
Distància: 32,5 km
Temps: 2,30h
IBP: 40BB
Altres: Bona ruta per fer amb tramuntana moderada
Wikiloc:

Ahir dissabte teníem previst fer una sortida betetera escolar, recuperant les que feiem fa justament un any. Però està demostrat que aquest curs de moment no toca sortir en bici. Quan finalment, a tots ens va bé, resulta que la pluja hi diu la seva. A les 9,00 del matí a Sant Gregori va començar a ploure i entre que no teníem els "xubasqueros" i la Sala de Canet d'Adri era molt a prop, vam decidir deixar les bicis per un altre moment (no fos cas que ens refredéssim) i anar a esmorzar.

Avui a les 8,00 del matí i abrigats com uns esquimals, hem fet un passeig amb  la colla dels diumenges. Veient la tramuntana que feia, hem buscat el "reparo" i hem anat cap a Pontós, tot seguint el cami de Sant Jaume. Una vegada a Pontós, direcció a Navata i d'allà a Taravaus passant pel corriol que hi ha molt a prop del golf de Navata. En total una ruta d'uns 30 km sense cap dificultat tècnica destacable i amb uns últims quilòmetres durs, degut a les condicions climatològiques. És una ruta que en el sentit de les agulles del rellotge o en sentit contrari solem fer moltes vegades, per això el nom de "la Clàssica".

1 comentari:

  1. Encara hem d'encetar la temporada 2012 de la colla de l'escola...i a veure si puc estrenar la super-machine Merida, que la tinc a casa mes neta q l'hostia...!!!

    ResponElimina