dissabte, 21 de gener del 2012

Figueres-Avinyonet. Corriols

Lloc: Avinyonet
Distància: 14 km
Temps: 1h 20 min
IBP: 32AA
Wikiloc: Enllaç a la ruta 

Per qüestions que no vénen al cas, avui hem sortit molt poca estona. Hem decidit que els hi ensenyaria els nous corriols que he fet aquesta setmana. L'experiència ha valgut la pena. Queda una ruta molt propera a Figueres, amb una dificultat tècnica important i que es pot fer amb poc més d'una hora, ideal per aquests dies que no hi ha gaire temps. Hi hem afegit una baixada pel Tubo. Aquest ja comença a ser ciclable, però s'ha d'anar alerta amb la sorra i les pedres soltes que hi ha i amb la boca de l'infern ja que cada vegada queda menys espai per passar per sobre.

Avui he penjat l'enllaç al wikiloc de manera privada, perquè és una ruta que s'assemblea molt a una penjada i així no saturo als seguidors del wikiloc amb les meves rutes.

 Per cert tinc la bici al taller. Després del típic mes de rodatge la vaig portar dimarts a fer un cop d'ull per tal de veure si estava tot correcte i resulta que me la tornen amb un soroll molt molest a la zona de la roda de darrera. A veure què serà? De moment fins dimarts sense bici :(

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada