dimarts, 24 de gener del 2012

Pont de Molins

Lloc: Pont de Molins
Distància: 21 km
Temps: 1h 30 min
IBP: 40 BA
Altres: Pujada al Roure per carretera
Wikiloc: Enllaç a la ruta

 Avui dimarts a Figueres feia molta tramuntana, fet que dificulta molt sortir en btt. En Jaume em va comentar que un bon lloc per sortir en dies com aquest (això sembla un anunci de compreses, jejeje) era la zona del camí de la Muga, a partir de Pont de Molins direcció cap al pantà.

 Com que tenia ganes de fer una estona de bici, i provar si havia desaparegut el soroll, he carregat la btt al cotxe i cap a Pont de Molins hi falta gent. La ruta que m'ha sortit no té cap dificultat tècnica, llevat de la part que va de Boadella a la carretera de Darnius a Terrades. És aproximadament un quilòmetre difícil de fer sense posar el peu a terra, segueix el GR.

 A partir d'allà es passa per un dels corriols més macos de la zona, és el que ressegueix el Ricardell fins arribar a Biure. D'aquí i per carretera, un parell de quilòmetres de contínua pujada fins arribar al Roure. Cal agafar ritme perquè la pujada és constant i les rampes volten entre el 6 i el 10%. Una vegada al monestir, frenètica baixada fins a Pont de Molins. Cal anar en compte amb la part final perquè hi ha molta graveta ("gravilla") i patina molt. Ho dic per experiència, m'he fotut una nata que ni en Jorge Lorenzo. Per sort només han estat quatre rascades i el genoll dret força masegat. Ja veurem com pinta demà i el cap de setmana.

 Ah! Important! Per dies de tramuntana és un bon lloc per sortir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada