diumenge, 8 de gener del 2012

Figueres-Llers-Sta Maria del Roure

Lloc: Sta Maria del Roure
Distància: 34 km
Temps: 2,20
IBP: 42BB
Altres: Avui estrenava l'apliació Oruxmaps
Wikiloc:


Allò que diu en Guardiola, de: "si ens aixequem ben d'hora, ben d'hora", avui no ha estat possible. Ja vaig avisar a la colla dels diumenges que no sabia si podria ser-hi. Total que a les 11,00 estava a punt per fer la sortida. Tenia ganes de pujar a les antenes de LLers amb la bici nova per veure com funcionàvem plegats. Ha estat un èxit. Sense forçar la marxa he fet les dues primeres rampes amb el plat mitjà. Es coneix molt que pesa menys que la bici vella.

Un cop a can Pot, no m'he pogut estar de fer el corriol que et deixa a l'entrada del dispensari de Llers. Com més el faig, més m'agrada, tot i que algun dia em menjaré algun pi!

Tenia previst anar al Roure i he pensat que tot i anar sol podia fer el corriol que passa entre l'Hortal i les Boïgues. No hi havia caçadors i he disfrutat molt de la baixada. Després d'anar cap al restaurant el Molí pel camí de la Muga, he pujat al Roure pel corriol que hi ha a mà esquerra de la carretera de Biure. Es troba molt trencat, he posat els peus a terra uns 100 metres.

Una vegada a Santa Maria del Roure, he baixat pel camí que tira pel dret, no l'havia fet mai. És una baixada pronunciada però sense cap dificultat. Una vegada a Pont de Molins i per fer quilòmetres he anat cap a Vilarnada, Cabanes i Figueres. En resum, una gran sortida, amb una mica de tot. Us penjo algunes fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada