dissabte, 21 d’abril del 2012

Figueres-Les Escaules-El Roure

Lloc: Figueres-Les Escaules-El Roure
Distància: 29 km
Temps: 2h 30 min
IBP: 52 BA
Altres: Ruta 5 estrelles
Wikiloc:

El recorregut d'avui és d'aquells que el disfrutes molt i no tens ganes que s'acabi. Té de tot algun tram de carretera, pista i alguns corriols de baixada i també algun de pujada d'aquells que anomenem "5 estrelles".

Aprofitant el dia radiant que feia a les 8,30 del matí ens hem dirigit cap a les antenes de Llers. Avui les hem pujat de manera sobrada :) Com que a mitja pujada hem tingut punxada , i ens hem aturat a  solventar-la, la pujada ha estat la meitat de dura.

Abans d'arribar a Llers, hem fet el corriol de Can Pot, un etern clàssic (mai millor dit avui). Val a dir que el terra estava molt moll i en alguns punts era, fins i tot, perillós. De Llers a les Escaules per camins i corriols molt divertits, un puja i baixa.

La millor part del dia comença a les Escaules. D'aquí fins a Pont de Molins, la ruta circula per bona part de corriols amb baixades pronunciades i espectaculars. De totes maneres no cal oblidar que tot allò que baixa, puja. Per mostra veure les fotografies. Al quilòmetre 14,2, hi ha una rampa de 300 m molt descarnada i amb un    % del 21. Nosaltres l'hem fet a peu, però la baixada posterior mereix l'esforç.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada