diumenge, 15 d’abril del 2012

Resum de la setmana 8 al 15 d'abril

Durant aquesta setmana hem fet aproximadament uns 90 km, alguns d'ells molt "canyeros".

El dimarts la ruta va ser d'exploració. La zona era la que recorre Llers i Avinyonet resseguint un corriol d'Itinerània. És un cami molt pedregós i brut. De moment no val la pena :(

El dissabte la ruta va passar per Creixell i Ordis. L'objectiu també era trobar nous corriols. Alguns d'ells ja els hem penjat i alguna cosa nova hem trobat, però també ens hem emboscat de mala manera. De moment no penjarem el track perquè cal polir-lo.

Finalment,  avui diumenge hem fet la clàssica cap Navata, resguardant-nos de la tramuntana. Quan érem a Avinyonet de Puigventós al passar per sobre d'una vorera he fet un "llantaçuuuuuuu" que m'ha deixat la roda a terra amb només 10 metres i ha descargolat tot el carret dels pinyons. Hem pensava que hauria de trucar al RACC.


Per cert els dies 28 i 29 d'abril volem fer la volta de Figueres a Maçanet de Cabrenys, i de Maçanet a La Vajol i Figueres. La idea és dormir a Maçanet i diumenge tornar cap a Figueres. Si algú vol venir que ens ho digui a través d'un comentari abans de divendres vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada