diumenge, 10 de juny del 2012

Aiguamolls de l'Empordà

Lloc: Figueres-Roses pels Aiguamolls de l'Empordà
Distància: 50 km
Temps: 3 hores
IBP: 30 BC
Altres:
Wikiloc:

Feia dies que tenia la bicicleta aparcada per motius ben diversos. Ahir quan vaig rebre la convocatòria per sortir amb la colla dels diumenges, les ganes de sortir eren molt grans.

En Joan ens va proposar anar a Roses pels aiguamolls. Ens hem trobat a les 8,00 a la plaça del Gra. Al final 10 beteteros disposats a passar una estona divertida. Semblàvem el Tour i "su serpiente multicolor".

La ruta no té cap dificultat tècnica. És molt planera i en el 99% dels quilòmetres se circula per pista i camins amples. Això sí, en Joan ens ha fet passar pel Manol, amb l'aigua a mitja cama, per la qual cosa, hem anat frescos tot el matí.

Arribats a Vilanova de la Muga pel camí del Manol, ens hem dirigit cap a Castelló passant per l'únic corriol del dia. El recorregut continua cap al Cortalet i passa pel mig dels aiguamolls fins arribar a la depuradora d'Empuribrava. Una vegada travessada la Muga, ens hem dirigit a Roses.

La tornada cap a Figueres l'hem feta per la ruta cicloturista que uneix les dues poblacions. En definitiva un autèntic passeig que es pot fer amb família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada