divendres, 22 de juny del 2012

Empordà 360º

Aprofitant les vacances d’estiu, aquest 2012, volem encetar un projecte amb la BTT, l’anomenarem: “Empordà 360º”. La idea és unir les dues rutes beteteres que fan la volta a l’Alt i el Baix Empordà, passant per: Figueres, l’Escala, Torroella de Montgrí, La Bisbal, Verges, Sant Miquel de Fluvià, Navata, Sant Llorenç de la Muga, La Jonquera, Llançà, Cadaqués i Roses. Aproximadament són uns 350 km.

Tenim pensat, dividir-ho en sis etapes, no consecutives, amb l’objectiu de fer uns 60-65 km cada dia. La primera seria Figueres-Torroella de Montgrí. El fet de no ser consecutives, fa que haguem de dependre del cotxe i del tren, per tal de retornar a Figueres, però tal i com està pensat “Empordà 360º” es pot fer perfectament.

La idea que tenim és que durant els mesos de juliol i agost, “Empordà 360º”, es pugui fer en la seva totalitat. Aquest període de pràcticament dos mesos permet ser flexibles amb les dates de realització i poder-nos adaptar a les dates que a la colla li vagi més bé. Per tant, si algú té ganes de fer-la tota o fer alguna de les etapes que m’ ho comenti perquè ens ajustaríem a les demandes, per tal de fer el projecte plegats. Com més serem més riurem!

Us adjuntem les dues rutes separades que es troben al wikiloc i les etapes.

PROJECTE BTT 2012 “EMPORDÀ 360º” aprox 350 km (sense enllaços)

1.- Figueres- L'Escala- Torroella de Montgrí: 45 km + 20 km (enllaç) 

2.- Torroella- Palafrugell- La Bisbal- Verges (Baix Empordà): 70 km

3.- Flaçà (Verges)- Camallera- Pontós- Navata- Llers: 60 km

4.- Llers- Sant Llorenç de la Muga- Darnius-  La Jonquera: 60 km

5.- La Jonquera- Espolla- Vilamaniscle- Llançà: 60 km

6.- Llançà-Cap de Creus- Cadaqués- Roses- Figueres: 70 km


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada