dissabte, 30 de juny del 2012

Figueres- Cistella- Lladó

Lloc: Cistella, l'Ambrí, Lladó
Distància: 43 km
Temps: 3h 30 min
IBP: 50 BB
Altres: Visita al Castell dels Moros de Vilanant
Wikiloc:


Ahir vam decidir fer una ruta d'aquelles que teníem guardada per si algun dia no sabíem què fer. Així va ser com ben d'hora, ben d'hora, vam pujar cap a Cistella, l'Ambrí, el trencant de l'Estela i Lladó.

Ens vam dirigir cap a Vilanant amb l'objectiu de pujar al Castell dels Moros ja que en Josep no hi havia estat  mai. (En una ruta anterior hi ha fotos d'aquest racó de l'Empordà). La rampa per accedir-hi és d'aquelles que recordes, degut al tant per cent i el mal estat de la pista. Una vegada feta la visita de rigor, ens vam dirigir cap a Cistella a un bon ritme i iniciant la pujada per la Serra d'en Clotes que ens portaria de  50 metres a quasi 300 m, amb poc més de sis quilòmetres. Durant la pujada vam patir una punxada que ens va fer perdre força temps.

Un cop arribats al trencant de l'Estela i Can Ballart,  vam dirigir-nos cap a Lladó, gaudint d'una llarga baixada fins al Manol. Una vegada a LLadó la ruta fa una volta innecessària, perquè buscàvem un camí que resseguia el riu, però actualment està molt emberdissat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada