diumenge, 17 de juny del 2012

Figueres- Orfes-Espinavessa

Lloc: Figueres- Orfes-Espinavessa
Distància: 44 km
Temps: 3 hores
IBP: 48 BC
Altres: Ritme infernal
Wikiloc:



Avui la ruta la podríem anomenar: "De com un festival de ballet fa canviar els hàbits dels ciclistes". Diumenge a les 8,00 h, 13 ciclistes (la meva tia hagués dit que el 13 és mal punt i que ella es quedava a Figueres sense fer la volta) estàvem disposats a sortir un parell d'hores, perquè el que escriu havia d'anar a veure les seves filles com feien el festival de ballet. Hi ha coses sagrades i el festival és una d'elles. El problema ha estat la interpretació que n'han fet alguns ciclistes. M'explico.

En Joan la setmana passada va proposar de repetir la marxa de Mas Pau. L'inconvenient estava en els més de 40 km que té, i en la dificultat de fer-la en poc més de dues hores. Però com que "impossible is nothing", amb un ritme infernal, l'hem feta, Olé tu!!

Fins a Sant Nicolau la ruta és molt coneguda i l'hem explicada més d'una vegada al bloc. Una vegada a Canelles, ens hem dirigit cap a Vilert per pistes amples i amb lleugera baixada fins arribar a la resclosa d'Orfes. Aquests han estat els metres divertits de la ruta (veure foto). Hem atravessat el Fluvià amb l'aigua a mitja roda, amb verdet a la resclosa que feia el moment molt emocionant. Cap de nosaltres ha caigut a l'aigua i hem pogut continuar sense cap incidència destacable.

En direcció a Vilert hi ha una rampa important amb pendents del 10-12%, la gran sort és que són 400 metres, i amb paciència, i algun cop de ronyó es fa bé. Fins a Figueres no hi ha res destacable i bona part dels camins ja els hem explicat alguna vegada.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada