diumenge, 29 de juliol del 2012

Bicking on the moon..

Lloc: Llers i els seus voltants
Distància: 31 km
Temps: 3 hores
IBP:38 BA
Altres: Ruta per la zona del gran foc de l'Alt Empordà
Wikiloc:

El títol de l'entrada no té cap intenció poètica. Malauradament és la sensació que hem tingut avui al passejar-nos per la zona boscosa i cremada d'Avinyonet, Vilanant i Llers.
És indescriptible l'olor que se sent (en alguns llocs de resina cremada, molt diferent de l'olor de cendra). En alguna zona propera a Pont de Molins encara hem vist fumejar algun tronc. De totes maneres el més culpidor són les imatges que estic segur que a molts de nosaltres se'ns quedaran gravats a la retina. Fins i tot, anàvem més a poc a poc. Com deia en Joan "no tens ni ganes de pedalar". Ens hem parat multitud de vegades per tal de fer-nos creus de tot allò que el foc s'ha emportat en tant poc temps.

Val a dir que en Josep ens ha ensenyat dos nous camins. Un d'ells a prop de Can Genover de Vilanant. Una zona totalment calcinada, he tingut la sensació de pedalar per dins d'una barbacoa. Tot ennegrit, branques i troncs entremig del camí, oliveres partides per la meitat. Qualsevol cosa que tocaves et deixava emmascarat. L'altre camí ha estat un que surt de la vall de Llers i que et porta seguint la via del TAV fins a la carretera de Llers. Un nou camí per anar o tornar d'aquesta zona. Si demà puc penjaré alguna foto.

Per cert dissabte, vam fer una ruta per la zona de les Costes de Peralada: 38km i amb algun corriol destacat. Està penjada al wikiloc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada