dissabte, 24 d’agost del 2013

Figueres- Vilanant- La Garriga

Lloc: Figueres- Vilanant- La Garriga
Distància: 26 km
Temps: 2h 30 min
IBP: 45 MTB
Altres:
Wikiloc:




Després d'unes quantes rutes de molta pujada i molta pista tenia ganes de fer corriols. Abans del foc de l'any passat una gran zona era la de la Garriga i Vilanant. Durant la setmana havia vist que el kaiserbtt havia penjat una ruta corriolera per la zona. Doncs dit i fet. Carrego la ruta al gps i a fer quilòmetres.

Surto de Figueres amb la idea d'arribar el més ràpid possible a Vilanant. Noto les cames carregades. La veritat és que entre la bici i el córrer porten un "tute" important. Un cop passat el Mas Tarascó recordo que hi ha un corriolet que et deixa al vell camp de futbol. Sempre l'havia fet a la inversa. És la primera vegada que l'he fet tot dalt de la bici.

Després de travessar la carretera que va a Cistella comença l'espectacle. Del quilòmetre 9 al 16 són tot corriols que s'enllacen uns amb els altres. Com que és zona cremada i talada és molt fàcil no seguir el camí. S'ha d'estar molt alerta. De totes maneres l'esforç val molt la pena. És un puja i baixa molt divertit i en alguns punts molt tècnic. Una vegada creuat el Rissec m'esperava un corriol molt planer que et porta cap a Llers i que ja havia fet altres vegades, però m'he trobat que havien obert una pista que anava en direcció a Vilanant per la vall del riu. L'he seguit uns metres fins que he vist que feia la volta. De totes maneres el track baixava uns 200 metres a prop d'allà i per més indicacions he trobat un corriol que s'hi aproximava. Doncs ja està cap allà. Amb la bici a coll puja i puja (quilòmetres 15-15,5). L'esforç val la pena. És un indret especial, 100% recomanable.

Un cop a dalt, m'he recuperat de l'esforç, he fet alguna foto i cap a Figueres. Això sí per seguir amb els corriols he baixat per l'empedrat (21,6 km) i el Tubo. En definitiva una ruta corriolera de les que m'agraden amb una dificultat tècnica alta en alguns trams.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada