dissabte, 3 d’agost del 2013

L'Armentera- Sant Mori

Lloc: l'Armentera- Sant Mori
Distància: 27 km
Temps: 3h
IBP: 40 MTB
Altres:
Wikiloc:



Ruta que circula pels boscos del triangle format per Ventalló, Saus i Sant Mori. Hem començat pedalant tranquilament i una vegada fets els primers quilòmetres d'enllaç i escalfament, en Jaume i en Lluís m'han ensenyat algun dels corriols secrets de la gent de l'Armentera. S'ha de dir que ens han costat de trobar però quan el GPS ha començat a funcionar no hi ha hagut qui ens aturés. El track l'he retocat per les anades i vingudes que han estat diverses, de totes maneres la ruta s'ho val.

M'ha recordat els millors trams de la zona corriolera de Coquells a Vilanant abans que es cremés. Tots són de molt bon fer, només al quilòmetre 10,5 hi ha uns metres tècnicament complicats. És un track que es pot allargar per moltes variants. Buscant per Wikiloc he vist que a la marxa de l'any passat de Vilaür hi circulaven. Us deixo l'enllaç amb el track. Una altra bona opció és enllaçar-lo amb el corriol de baixada de Sant Miquel de Fluvià. Seguirem treballant ;)

1 comentari:

  1. De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos

    ens agradaria que us afegíssiu al projecte i si podeu fer-ne difusió

    animeu-vos !!

    http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/

    ResponElimina