dissabte, 3 de març del 2012

Figueres-Pontós-Ordis

Lloc:Figueres-Pontós-Ordis
Distància: 36 km
Temps: 3 hores
IBP: 51 BB
Altres: ruta molt divertida
Wikiloc:

Tal i com havia penjat aquesta setmana, avui dissabte, ens tocava fer una de les rutes més "canyeres" en quant a desnivell de la zona: La Vajol-Les Salines, però malauradament, per diversos motius ho hem hagut de deixar per un altre dia.

Tot i així, hem fet una sortideta per zona coneguda, això sí, per variar i hem afegit algun corriol nou. Ens ha acompanyat en Mudu i com que s'estrenava per aquesta zona, la primera aturada era quasi obligatòria, la Torre de l'Àngel. Val a dir, que abans hem pujat per un nou corriol 100% ambuncopdebici (millor si es fa de baixada) que es troba sortint de Creixell i que ens porta fins a Pontós. De ben segur que es convertirà en un clàssic.

A continuacio, hem descarregat adrenalina baixant el tobogan de Pontós i hem buidat les bateries pujant cap a Romanyà. Rampes de quasi el 18% pujant, maten a tothom i més si després de la corba el camí segueix enfilant-se. Això sí, el millor és la baixada que continua i et porta fins a Romanyà.

Hem seguit, cap a un altre clàssic quan algú s'estrena per aquí, de Canelles a Sant Nicolau. Una altra baixada imponent que l'hem enllaçat amb un nou corriol (100% ambuncopdebici) que fent una volta pràcticament sencera ens ha portat a Ordis. És un corriol sense pràcticament desnivell, però per sota bosc. Hem estat a punt d'encendre els llums de la bici, jeje!

Per acabar, el corriol de la Riera de l'Alguema i el del Manol a Vilafant. En definitiva una volta que la tornarem a repetir segur, si més no el dia que l'estreni en Benet. Que avui estava molt enfeinat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada