dimarts, 13 de març del 2012

Figueres-Vilanant-Taravaus

Lloc: Vilanant-Taravaus
Distància: 28,5 km
Temps: 2h 30 min
IBP: 42 BA
Altres: Bambú i restes d'un torre de vigilància
Wikiloc:



La sortida d'aquesta tarda l'hem realitzat amb en Benet i en Ramon. Com que tots sortíem de llocs diferents ens hem trobat a Avinyonet per fer la ruta plegats. Per fer-ne via, he passat per un camí poc comú i amb alguna pujada destacada i amb poc més de 15 min m'he plantat a la plaça d'Avinyonet. Una vegada reunida la colla ens hem dirigit al Castell dels Moros, ja que no hi havíem estat mai. Com es pot veure a les fotografies les vistes són interessants.

Una vegada arribats a Mas Alegret, ens hem endinsat, després de travessar un camp, per una pista que transcorre paral·lela al Manol. És una pista de sota bosc, una mica abandonada, però sense cap dificultat.

Hem contiuat cap a Mas Rodeja i el seu molí, allà ens hem trobat amb una sorpresa en forma de menjar d'ós panda, també n'hem fet alguna foto. D'aquí cap a Taravaus intentant fer un nou corriol, que es troba al quilòmetre 18,5, peró a hores d'ara està molt enverdissat i no està en bones condicions.

En definitiva una ruta ideal per estirar les cames si exceptuem aquest últim tram que hem comentat. Us pengem algunes fotos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada