diumenge, 11 de març del 2012

Llers-Coquells-Rissec (4)

Lloc: Llers-Vilanant
Distància: 21 km
Temps: 2h 55min amb punxada inclosa
IBP: 60 BA
Altres:
Wikiloc:



Seguim treballant la zona de Llers, Coquells i Vilanant, amb l'objectiu de tenir una sortida d'aproximadament  uns 30 km per fer amb tothom que hi vulgui venir, d'un nivell mig-alt i on el 80-90% del recorregut sigui per corriols. La primera part del camí fins a la Illa és conegut per la gran majoria de bikkers de la zona, excepte del quilòmetre 6,3 fins al 7. És un corriol poc transitat, a l'inici bastant brut, amb pujada però que val la pena.

Un cop a les restes de la Illa fem una volta que ens torna a portar a la casa. És una mena de cercle tancat on la trialera del quilòmetre 10 amb desnivells de fins al 20% fa sortir l'adrenalina a qualsevol.

Avui estrenàvem una sèrie de corriols i camins, a part d'aquesta trialera. En cap track del wikiloc hi ha la ruta que et porta del 11 al 12,5, serà per alguna cosa! El camí està molt enverdissat, és ideal per fer amb pantaló curt :) Cal fer trekking i saltar un parell de tanques. Per una cosa o l'altra, creiem que no val la pena.

Una vegada aquí, comença un dels millors corriols que hem fet avui, en lleugera baixada, corriols estrets i per disfrutar. De Coquells a Llers, és una ruta molt coneguda i comentada. Finalment i per acabar cerveseta i musclos a can Sureyes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada