dissabte, 24 de març del 2012

Figueres-Vilarig-Llers

Lloc: Figueres-Vilarig-Llers
Distància: 37 km
Temps: 3 hores
IBP:  58 AA
Altres:
Wikiloc:



Aquest matí hem sortit a estirar les cames, si més no aquest era l'objectiu. Al final ens hem animat i ens ha sortit una ruta destacable. Fins arribar a Cistella és un passeig, pràcticament sempre per pista. L'únic punt difícil si no et vols mulllar els peus, és creuar el Manol al molí de Can Rodeja (km 9,65).

Una vegada arribats a Cistella hem tingut el dilema de si anar a l'Estela o cap a Vilarig. Ens hem decidit per la segona opció. Durant la pujada en Josep ha tingut temps de veure i caçar quatre "espàrguls". L'arribada al poble és molt divertida, amb una baixada i la posterior pujada espectaculars i recomanables. Després de la visita turística a l'església, el seu particular cementiri i el castell, ens hem dirigit cap a la serra de la Illa resseguint bona part del GR.

Com que cada vegada controlem més la zona de Coquells hem improvitzat buscant el camí més curt per anar a Figueres, però els corriols han pogut més que nosaltres i al final ens hi hem passejat una estoneta. Hem acabat amb la pujada a les antenes i la seva baixada fins a l'estacio de l'AVE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada